Κινησιοθεραπεία

Η επιστήμη της κινησιοθεραπείας όπως υποδεικνύει και το όνομα, προσπαθεί να θεραπεύσει το σώμα μέσω της κίνησης.

Η εξειδίκευση του κινησιοθεραπευτή τον βοηθά να επιλέξει ένα κατάλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης του ασθενή με στόχο να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα για την προσπάθεια και το χρόνο που καταβάλλεται, λαμβάνοντας πάντοτε υπ’ όψιν οποιεσδήποτε τυχόν αντενδείξεις.

Έτσι μέσω ενός δομημένου προγράμματος κινησιοθεραπείας επιτυγχάνεται η εξισορρόπηση σώματος και πνεύματος, η ψυχική ευεξία και χαλάρωση, η λειτουργία του ατόμου μέσα σε μία ομάδα με κανόνες (ομαδικό πνεύμα) και η σταδιακή εκδήλωση των συναισθημάτων. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ψυχοθεραπευτικού πλαισίου διότι η αρμονικότητα της ζωής του ανθρώπου περνάει διαμέσω όχι μόνο της κατανόησης της ψυχής αλλά και του σώματος.


H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html