Κλινικός Ψυχολόγος - Msc Πολιτοπούλου Ευαγγελία

MSc Πολιτοπούλου Ευαγγελία - Κλινικός Ψυχολόγος

Γεννήθηκε το 1979. Απόφοιτος ψυχολογίας του University of Wales, Swansea. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο University of Liverpool με αντικείμενο τις "Εξαρτητικές Συμπεριφορές" (Addictive Behaviours) και συγκεκριμένα τη θεραπεία απεξάρτησης, αποτοξίνωσης αλλά και μείωσης της βλάβης που προκαλεί η χρήση ουσιών.

Παράλληλα εργαζόταν ως ψυχολόγος στην ψυχιατρική κλινική του Royal Liverpool University Hospital.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα συνέχισε την επιστημονική της εξέλιξη συμμετέχοντας σε βιωματική και θεωρητική εκπαίδευση, στην Ομαδική και Οικογενειακή ψυχοθεραπεία και στη θεραπεία Ζεύγους από το 2003 έως το 2008 στην Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

Η ενασχόλησή της με την οικογένεια, την ώθησε να εκπαιδευτεί περισσότερο στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ) σε σχέση με την "Ψυχοπαθολογία Παιδιού και Εφήβου" και στο ΔΙΚΕΨΥ ολοκληρώνοντας εκπαιδεύσεις που αφορούν στις "Μαθησιακές δυσκολίες και Δυσλεξία".

Εργαζόταν παράλληλα εθελοντικά στο Πρόγραμμα Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ "Εν Δράσει", ως βοηθός θεραπευτικού προσωπικού, παρέχοντας υπηρεσίες τόσο στο θεραπευτικό τομέα απασχολούμενη με χρήστες, πρώην χρήστες και τις οικογένειές τους, όσο και με τον ερευνητικό τομέα, τηρώντας κλινικό αρχείο και πρωτογενή ερευνητικά στοιχεία.
Έχει ολοκληρώσει πρακτική άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου καθώς και του Αιγηνιτείου. Επίσης εχει ολοκληρώσει ένα νέο εκπαιδευτικό κύκλο σπουδών, παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό σεμινάριο του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) με θέμα : "Ψυχοσεξουαλικές Διαταραχές - Διάγνωση και Θεραπεία".

Έχει συμμετάσχει σε ποικίλα συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια κλινικής ψυχολογίας, συμβουλευτικής και ψυχιατρικής.

Από το 2008 έως και σήμερα εργάζεται στην κλινική Λυράκου, παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στη νοσηλεία και τα εξωτερικά ιατρεία του ψυχοθεραπευτικού κέντρου.
H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-5-6-2020.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html