Ψυχολόγοι

Δρ Άρτεμις Ξανθάκη: Κλινικός Ψυχολόγος DPsych / Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Γεννηθείσα το 1979, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Reading του Ηνωμένου Βασιλείου με βαθμό Λίαν Καλώς, ενώ συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Nottingham...

περισσότερα

Msc Αγγελική Ατσόνιου – Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπέυτρια

Γεννηθείσα το 1985, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας University of Wales, Bangor, Τμήμα Ψυχολογίας, όπου συνέχισε και της μεταπτυχιακές σπουδές της στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς (ABA).  

περισσότερα

MSc Λαζαρίδη Χρυσή – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Γεννηθείσα το 1991, σπούδασε Φιλοσοφική και Παιδαγωγική Ψυχολογία με κατεύθυνση Ψυχολογίας, στο Εθνικό και Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και αποφοίτησε το 2014 με βαθμό Λίαν Καλώς. 

περισσότερα

Msc Χρυσάνθη Αλατσά – Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια

Η Χρυσάνθη Αλατσά σπούδασε Ψυχολογία, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο «Université de Bordeaux», όπου ειδικεύτηκε στην «Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία».

περισσότερα

Ελπίδα Παπαδοπούλου – Κραβαρίτου - Ψυχολόγος

Γεννηθείσα το 1996, αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Ψυχολογίας με βαθμό «Λίαν Καλώς».

περισσότερα

MSc Ιωάννα Μαυρίδου – Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2012, με βαθμό Λίαν Καλώς. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Cardiff Metropolitan University,

περισσότερα

MSc Χριστίνα Χελιώτη – Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια

Γεννηθείς το 1979 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής...

περισσότερα

H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html