Ιατροί


Τριανταφύλλου Ιωάννης (MD) - Ψυχίατρος

Γεννηθείς το 1971.Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Ψυχιατρικής το 2006, από την Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του ΑΠΘ. 

Συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα την Β’ Παν/κής Ψυχ/κής Κλινικής, ως εξωτερικός συνεργάτης έως τον Ιούλιο του 2015. Μεταξύ άλλων στις αρμοδιότητες του υπήρξαν : μαθήματα σε τελειόφοιτους φοιτητές Ιατρικής, στο μάθημα της Ψυχιατρικής και εποπτείες σε ειδικευόμενους Ψυχιάτρους στην Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία.

Κατά το παρελθόν έχει εργασθεί σε Ιδιωτικές Ψυχιατρικές Κλινικές ως Ειδικός Ψυχίατρος, με πλήρη ωράρια, αρμοδιότητες και καθήκοντα. Κατά το χρονικό διάστημα 1ου  2008 έως και 9ου  2008 εργάστηκε ως Επιστημονικός Διευθυντής Ιδιωτικής Ψυχιατρικής Κλινικής στη Θεσσαλονίκη

Επίσης για ένα έτος περίπου απασχολήθηκε σε Ιδιωτικό Κέντρο Παιδοψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας, κυρίως σε θεραπείες εφήβων και γονέων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό συνεδριών Ψυχιατρικής και Ψυχοφαρμακολογίας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρακολούθηση σε τακτική βάση επί σειρά ετών, σεμιναρίων στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, σχετικά με την θεωρία και Πρακτική της Ψυχανάλυσης.

Παράλληλα, υπήρχε παρακολούθηση για τρείς χρονιές σεμιναρίων αναφορικά με διαταραχές παιδιών και εφήβων.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ψυχιατρικής  Εταιρείας, καθώς και του General Medical Council, UK.

Στην Κλινική Λυράκου προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του, στην θεραπεία των νοσηλευόμενων ασθενών και στα εξωτερικά ιατρεία του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου της κλινικής.
H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html