Διονύσιος Ποταμίτης-Κόμης

Ιατροι
 

Διονύσιος Ποταμίτης Κόμης - Ψυχίατρος / Επιστημονικός Διευθυντής στην Κλινική Λυράκου ΑΕ.


Γεννήθηκε το 1960, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό "Λίαν Καλώς" και ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγηνιτείου Νοσοκομείου.

Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του τμήματος Γνωσιακής και Συμπεριφορικής Θεραπείας του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. και του Ι.Ε.Θ.Σ.

Από το 1996 μέχρι το 2009 υπήρξε υπεύθυνος τμήματος, διαδοχικά, στις Ιδιωτικές Ψυχιατρικές Κλινικές "Αθηνά", "Σινούρη" και "Σαλπετιέρη". Από το 1996 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Από το 2009 συνεργάζεται με την κλινική Λυράκου , κατ αρχάς ως Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής αυτής και εν συνεχεία ως Επιστημονικός Διευθυντής προσφέροντας  τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στη νοσηλεία και στα εξωτερικά ιατρεία.

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές εργασίες, συνέδρια και σεμινάρια με αντικείμενο την ψυχοφαρμακολογία και τις ψυχοθεραπείες.

Εκπαιδεύτηκε στην Γαλλία μέσω της κλινικής Λυράκου για θεραπεία με rTMS, η οποία εφαρμόζεται  στην κλινική.

΄Eλαβε μέρος σε εκδηλώσεις της κλινικής Λυράκου:
  • Στις 24/11/2009 κύριος ομιλητής στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης παρουσίαση και ελεύθερη συζήτηση σχετικά με διαταραχές τύπου άνοιας
  • Στις 20/03/2010 η κλινική Λυράκου  σε  συνεργασία με την εταιρεία NIVAKO AE διοργάνωσε εκδήλωση στο εντευκτήριο της ένωσης Κυπρίων βορείων προαστίων στο Χαλάνδρι.
     Στις 6/06/2010 ήταν ομιλητής σε πρόσκληση του Δήμου Μολάων με θέμα νόσο ALZHEIMER - ΑΝΟΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
  • Στις 15/02/2011 ήταν ομιλητής στο ΕΚΑΛΗ CLUB έλαβε μέρος σε Παρουσίαση της κλινικής Λυράκου με θέμα Νόσος ALZHEIMER -  ANOIΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
Παρουσιάσεις σε συνέδρια όπως:
Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π. , 15ο Διεθνές Συνέδριο : “Νευροψυχιατρικές, Ψυχολογικές και Κοινωνικές Επιστήμες Σήμερα”, Αθήνα, Μάιος 2010. 2ο Μονοθεματικό Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής: Εξαρτήσεις, Συννοσυρότητα, Πρόληψη και Θεραπεία.
H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html