Παπουτσάκης Κωνσταντίνος

Ιατροί


Παπουτσάκης Κωνσταντίνος: Ψυχίατρος-Νευρολόγος / Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής


Γεννηθείς το 1953, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με βαθμό «Καλώς» και ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου. Υπήρξε υπεύθυνος τμήματος στην ιδιωτική ψυχιατρική κλινική «Αθηνά», ενώ από το 1997 έως το 2008 θήτευσε στο Θριάσιο από όπου αποχώρησε με το βαθμό Επιμελητή Α.     

Από το 2008 συνεργάζεται με την Κλινική Λυράκου κατ αρχάς ως επιστημονικός διευθυντής και σήμερα ως αναπληρωτής επιστημονικός διευθυντής, προσφέροντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στην νοσηλεία και στα εξωτερικά ιατρεία του ψυχοθεραπευτικού κέντρου.
 
Στην συνεργασία του με την Κλινική Λυράκου εκπαιδεύτηκε στην Γαλλία για θεραπεία με rTMS. η οποία εφαρμόζεται έκτοτε στην κλινική.
   
Εκδηλώσεις της κλινικής Λυράκου:
  • Στις 15/02/2011 στο Εκάλη club ΑΕ έλαβε μέρος σε  παρουσιάσεις με θέμα ανοϊκές διαταραχές - νόσος alzheimer.
  • Στις 6/06/2010 ήταν ομιλητής σε πρόσκληση του δήμου Μολάων με θέμα νόσο alzheimer – ανοϊκές διαταραχές.
  • Έχει επιμεληθεί την έκδοση του βιβλίου «Οι μικροϋπολογιστές στην ιατρική»        ( Κλειδάριθμος, Αθήνα 1988), ενώ έχει εκπονήσει επιστημονικές εργασίες στην ψυχοφαρμακολογία και έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια και συμπόσια. Από το 1997 έως και το 2008 υπήρξε εκπαιδευτής ειδικευομένων Ψυχιατρικής, Παιδοψυχιατρικής, Γενικής Ιατρικής και Νευρολογίας.
    Τέλος συμμετείχε στην οργάνωση της νεοϊδρυθείσας ψυχιατρικής κλινικής του Θριάσιου Νοσοκομείου, στην πραγματοποίηση των εξωτερικών ιατρείων και διασυνδετική κάλυψη ολόκληρου του νοσοκομείου.
H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-5-6-2020.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html