Ψυχίατροι - Κλινική Λυράκου Ψυχίατροι

Ιατροί

Διονύσιος Ποταμίτης-Κόμης: Ψυχίατρος /  Επιστημονικός Διευθυντής

Γεννήθηκε το 1960, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό "Λίαν Καλώς" και ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγηνιτείου Νοσοκομείου...

περισσότερα

Τριανταφύλλου Ιωάννης (MD) - Ψυχίατρος

Γεννηθείς το 1971. Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Ψυχιατρικής το 2006, από την Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του ΑΠΘ.

περισσότερα

Αβδελλίδου Κλεοπάτρα (MD, MSc.) - Ψυχίατρος

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1999. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο ΓΝΑ “Ο Ευαγγελισμός” το 2011.

περισσότερα

Γεώργιος Σιάτος - Γενικός Ιατρός

Γεννήθηκε το 1976, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα Τσεχίας και ειδικεύτηκε στα Νοσοκομεία του Χάλ και του Ανατολικού Γιόρκσαϊρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

περισσότερα

H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html