Ψυχίατροι - Κλινική Λυράκου Ψυχίατροι

Ιατροί

Διονύσιος Ποταμίτης-Κόμης: Ψυχίατρος /  Επιστημονικός Διευθυντής

Γεννήθηκε το 1960, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό "Λίαν Καλώς" και ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγηνιτείου Νοσοκομείου...

περισσότερα

Παπουτσάκης Κωνσταντίνος: Ψυχίατρος-Νευρολόγος / Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής

Γεννηθείς το 1953, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με βαθμό «Καλώς» και ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου. Υπήρξε υπεύθυνος τμήματος...

περισσότερα

Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος - Ψυχίατρος

Γεννηθείς το 1974 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Semmelweiss της Ουγγαρίας & ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΓΝ Κωνσταντοπούλειου Αγία Όλγα.

περισσότερα

Γεώργιος Σιάτος - Γενικός Ιατρός

Γεννήθηκε το 1976, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα Τσεχίας και ειδικεύτηκε στα Νοσοκομεία του Χάλ και του Ανατολικού Γιόρκσαϊρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

περισσότερα

H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-5-6-2020.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html