Σαρηγιώργη Ανθή

Σαρηγιώργη Ανθή - Ειδική Παθολόγος


Γεννήθηκε το 1974 στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας με βαθμό Λίαν Καλώς και ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική Κλινική του ΓΝΑ Ελπίς.

Από το 2013 εργάζεται ως συνεργάτης Παθολόγος της Κλινικής Λυράκου. Έχει ειδικευτεί στα θέματα μεταβολισμού και διαβήτη και εργάστηκε παράλληλα στο εξωτερικό ιατρείο παχυσαρκίας και μεταβολικών νοσημάτων του νοσοκομείου.

Επίσης έλαβε μέρος ως εισηγήτρια σε ημερίδες ενημέρωσης του κοινού, όπως και σε στρογγυλή τράπεζα με θέματα σχετικά με τις διαταραχές του μεταβολισμού, την παχυσαρκία και τον διαβήτη.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιώτης Ιατρός και εξωτερικός συνεργάτης διαφόρων ιδιωτικών κλινικών αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα του μεταβολισμού και της παχυσαρκίας, όπως και των παθολογικών προβλημάτων των ασθενών.
 
H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-5-6-2020.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html