Συνεργάτες

Παπαιωάννου Ευφροσύνη - Ζωγράφος / Υπεύθυνη Καλλιτεχνικού Τμήματος

Γεννήθηκε το 1966 και είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος.
 
Ασχολείται από το 1984 με τη ζωγραφική και έχει συμμετάσχει με έργα της σε πληθώρα ατομικών κα ομαδικών εκθέσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 
 
Ενδεικτικά έχει κάνει ατομικές εκθέσεις στη Gallery «F» (1990), Gallery « Ηως » ( 1997 ), στον «Σύνδεσμο Αιγυπτίων των Ελλήνων» (1997) και στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (2006). 
Επίσης έχει παρουσιάσει έργα της σε ομαδικές εκθέσεις όπως στο Γκάζι : Για τα 70 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη (1997), στη Γερμανία : Έκθεση από τον καλλιτέχνη Gottfried Branling (1997), Γκάζι : «Μαρτίνι» (1998), Αίθουσα Τέχνης «Σταύλος» (2000), φιλοτέχνηση εξωφύλλων σε παρτιτούρες του Μίκη Θεοδωράκη (2000), Γερμανία : Expo Hannover (2000), θεατρικά στο Ecole Franco Hellenique (2003), Μουσείο της πόλεως των Αθηνών Βούρου – Ευταξία : Σύγχρονη Ελληνική Ζωγραφική και Γλυπτική (Συλλογή Γιώργου Κωστόπουλου) ( 2003 ) κ.α.
 
Επίσης, είναι υπεύθυνη σε εικαστικά εργαστήρια με παιδιά στο κέντρο επιμόρφωσης «Σχεδία», έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε περιβαλλοντικά προγράμματα, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε εργαστήρια στις Βρυξέλλες και στην Κωνσταντινούπολη για το πρόγραμμα «Diversity in Early Childhood Education and Delet», ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν για ένα χρόνο στο κέντρο της Ελβετίας Lansanne, το οποίο ειδικεύεται στη θεραπεία παιδιών με σύνδρομο Down.
 
H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."