Μπριλάκη Ουρανία

Συνεργάτες
Ηθοποιός - Υπεύθυνη Θεατρικού Παιχνιδιού

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι ηθοποιός και φωτογράφος.  Θέατρο σπούδασε στη δραματική σχολή «ΜΟΡΦΕΣ», του θεάτρου «ΕΜΠΡΟΣ», (τετραετής φοίτηση, πτυχίο από το Υπ. Πολιτισμού) κα στο θεατρικό εργαστήρι «ΑΚΗΣ ΔAYΗΣ-ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ» (διετής φοίτηση).

Από το 2008 συνεργάζεται με το Ψυχοθεραπευτήριο Λυράκου στον  τομέα της δημιουργικής έκφρασης, χρησιμοποιώντας το θεατρικό παιχνίδι ως όχημα απελευθέρωσης των συναισθημάτων, δημιουργικής έκφρασης της φαντασίας και κοινωνικοποίησης.

Συμπλήρωσε την εκπαίδευσή της με μαθήματα, πέραν της σχολής, κινησιολογίας, χορού και εκφοράς λόγου. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και σεμινάρια δραματοθεραπείας και ψυχοδράματος. Φωτογραφία σπούδασε στη σχολή φωτογραφίας «Ε.Μ.Ε.Φ.».

Έχει παίξει στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει εργαστεί στην εκπαίδευση διδάσκοντας θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, και έχει συνεργαστεί με το «βιωματικό σχολείο» για τη βιωματική εκμάθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω θεατρικού παιχνιδιού.

Εργάζεται στον τομέα της ψυχικής υγείας, τόσο με ομάδες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ψυχικές παθήσεις, όσο και με ομάδες εξαρτημένων ατόμων.

Ενδεικτικά έχει παίξει στις παραστάσεις: «Achtung Baby», «Μαχαίρια», «Ο Πυρετός», «Ε, ρε γλέντια», «Μαρτύρημα», «Μοντέρνοι Καιροί», «Ορφέας  και Ευρυδίκη», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Ο φιλάργυρος» κ.α.  

Στις ταινίες: «Ισοβίτες», «Utopia», «Athen’s blogs», «Κορώνα, διαμαντάκι μου» κ.α

Στις τηλεοπτικές σειρές: «Μου το κρατάς Μανιάτικο», «Λόλα», «Βαρβάτοι», «Νυχτερινό  Δελτίο»  κ.α.
 
H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-5-6-2020.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html