Ψυχολόγοι & Ψυχίατροι - Ψυχιατρική Κλινική Λυράκου Αθήνα

Ιδρυτής

Δημήτριος Λυράκος - Ψυχίατρος

Γεννήθηκε το 1904 στον Γερολιμένα της Λακωνικής Μάνης έχοντας ρίζες στις ιστορικές οικογένειες των Πετρόμπεη – Μαυρομιχάλη και Μαντούβαλου. Σπούδασε την Ιατρική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στο Παρίσι αποκτώντας αρχικά την ειδικότητα του παιδιάτρου. Το 1936 παντρεύτηκε την Ερρικέτη Λυράκου το γένος Δρακουλάκου, αποκτώντας τρία παιδιά: τον Αντώνιο Λυράκο, την Αννίκα Λυράκου και τον Γεώργιο Λυράκο.

περισσότερα


Ιατροί

Ποταμίτης-Κόμης Διονύσιος - Ψυχίατρος / Επιστημονικός Διευθυντής

Γεννήθηκε το 1960, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό "Λίαν Καλώς" και ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγηνιτείου Νοσοκομείου

περισσότερα


Τριανταφύλλου Ιωάννης (MD) - Ψυχίατρος

Γεννηθείς το 1971.Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Ψυχιατρικής το 2006, από την Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του ΑΠΘ.

περισσότερα


Αβδελλίδου Κλεοπάτρα (MD, MSc.) - Ψυχίατρος/Υπεύθυνος Τμήματος

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1999. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο ΓΝΑ “Ο Ευαγγελισμός” το 2011.

περισσότερα


Γεώργιος Σιάτος - Γενικός Ιατρός

Γεννήθηκε το 1976, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα Τσεχίας και ειδικεύτηκε στα Νοσοκομεία του Χάλ και του Ανατολικού Γιόρκσαϊρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

περισσότερα


Ψυχολόγοι

Δρ Άρτεμις Ξανθάκη - Κλινικός Ψυχολόγος DPsych / Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Γεννηθείσα το 1979, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Reading του Ηνωμένου Βασιλείου με βαθμό Λίαν Καλώς, ενώ συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Nottingham...

περισσότερα


Msc Αγγελική Ατσόνιου – Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπέυτρια

Γεννηθείσα το 1985, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας University of Wales, Bangor, Τμήμα Ψυχολογίας, όπου συνέχισε και της μεταπτυχιακές σπουδές της στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς (ABA).  

περισσότερα


MSc Λαζαρίδη Χρυσή – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Γεννηθείσα το 1991, σπούδασε Φιλοσοφική και Παιδαγωγική Ψυχολογία με κατεύθυνση Ψυχολογίας, στο Εθνικό και Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και αποφοίτησε το 2014 με βαθμό Λίαν Καλώς. 

περισσότερα


Msc Χρυσάνθη Αλατσά – Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια

Η Χρυσάνθη Αλατσά σπούδασε Ψυχολογία, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο «Université de Bordeaux», όπου ειδικεύτηκε στην «Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία».

περισσότερα


Ελπίδα Παπαδοπούλου-Κραβαρίτου - Ψυχολόγος

Γεννηθείσα το 1996, αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Ψυχολογίας με βαθμό «Λίαν Καλώς».

περισσότερα


MSc Χριστίνα Χελιώτη – Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια

Γεννηθείσα το 1979 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής...

περισσότερα


Γενική Προϊσταμένη

Αθανασία Τζώρτζη

Γεννήθηκε το 1980 στο Μαρούσι όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε νοσηλευτική στην Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτριών όπου αποφοίτησε με βαθμό “ καλώς”.

περισσότερα


Κοινωνική Λειτουργός

Σοφία Τριανταφυλλίδου – Κοινωνική Λειτουργός

Γεννήθηκε το 1984. Αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας το 2005 με βαθμό Λίαν Καλώς. Το 2012 ολοκλήρωσε με βαθμό Άριστα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση την Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών.

περισσότερα

Εργοθεραπεύτρια

Κατερίνα Παχάκη – Εργοθεραπεύτρια

Γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γεωργίου Θεοδοσιαδη. Έχει εργαστεί σε διάφορες θεατρικές, μουσικές, τηλεοπτικές παραγωγές, ντοκιμαντέρ, συναυλιες κλπ. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με τη Μαίρη Εσπερ.

περισσότερα


Ελένη Κοντογιάννη – Εργοθεραπεύτρια

Γεννήθηκε το 1990. Είναι αριστούχος απόφοιτη (First class) του τμήματος Εργοθεραπείας του Queen Margaret University του Εδιμβούργου.


Συνεργάτες

Κατσικάς Γεώργιος – Εργοφυσιολόγος / Κινησιολόγος

Ο κύριος Κατσικάς είναι πτυχιούχος του τμήματος της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει Master στο Queen’s College της Νέας Υόρκης στην εργοφυσιολογία...

περισσότερα


Μπριλάκη Ουρανία – Ηθοποιός / Υπεύθυνη Θεατρικού Παιχνιδιού

Έχει σπουδάσει στην Δραματική Σχολή ΕΜΠΡΟΣ και το Θεατρικό Εργαστήρι των Άκη Δανή – Ρούλας Πατεράκη. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια κινησιολογίας...

περισσότερα

H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html