Ψυχομετρικά τεστ από την Κλινική Λυράκου

Ψυχομετρικά Τεστ

Το επιστημονικό προσωπικό της Κλινικής Λυράκου έχει επιμεληθεί και επιλέξει μερικά ψυχομετρικά τεστ τα οποία σας βοηθούν να διαμορφώσετε μια άποψη για την κατάσταση της ψυχικής σας υγείας. Σας επισημαίνουμε ότι τα ψυχομετρικά τεστ δεν αποτελούν από μόνα τους διαγνωστικά εργαλεία. Για έγκυρη διάγνωση απαιτείται αξιολόγηση από ειδικευμένο ψυχίατρο ή / και ψυχολόγο.

Πληροφορίες για μερικές από τις ασθένειες που αφορούν τα τεστ, όπως κατάθλιψη, μανιοκατάθλιψη, σχιζοφρένεια, άνοια, άγχος, κτλ μπορείτε να διαβάσετε στις εσωτερικές σελίδες της ιστοσελίδας μας. Δείτε επίσης τα ψυχομετρικά εργαλεία μας. 

 

Επιλέξτε το τεστ που θέλετε να κάνετε:

H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html