Ψυχολογική Υποστήριξη & Βοήθεια - Ψυχιατρικό

Ψυχιατρικό

Αντιμετώπιση Οξέων Περιστατικών

Η διαδικασία της αντιμετώπισης ενός ψυχιατρικού περιστατικού σε κρίση είναι ίσως από τα πιο διφορούμενα θέματα στα σύγχρονα επαγγέλματα που ασχολούνται με την ψυχική υγεία. Με βάση την ραγδαία πρόοδο της ψυχιατρικής, της φαρμακολογίας και της ψυχολογίας – ψυχοθεραπείας, η αντιμετώπιση της οξέας φάσης ενός περιστατικού έχει πλέον γίνει πολύ πιο αποτελεσματική αλλά και πιο πολύπλοκη ως διαδικασία.

περισσότερα


Σταθεροποίηση Χρόνιων Παθήσεων

Συχνά οι οικογένειες ενός χρόνιου ψυχιατρικού ασθενούς, ο οποίος βρίσκεται σε μια κλινική για ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του, βιώνουν για το μέλος αυτό μία απώλεια, μιας και οι δραστηριότητες, οι συναντήσεις και οι οικογενειακές στιγμές που ζουν με τον ασθενή είναι ιδιαίτερα περιορισμένες ή μερικές φορές και ανύπαρκτες.

περισσότερα

 

Η κλινική Λυράκου ειδικεύεται σε όλο το φάσμα των ψυχιατρικών παθήσεων (κατάθλιψη, ψύχωση, μανιοκατάθλιψη, οργανικό ψυχοσύνδρομο, παρανοειδής προσωπικότητα κτλ) και μπορεί να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα συμπτώματα όπως:
  1. απόπειρα αυτοκτονίας

  2. ψευδαισθήσεις (οπτικές, ακουστικές κτλ)

  3. ιδεοληψίες

  4. ψυχωσικά/ψυχωτικά επεισόδια

  5. επιθετικότητα.


Τα ψυχομετρικά τεστ που συμπεριλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μπορούν υπο συγκεκριμένες συνθήκες να δώσουν αντικειμενικά αποτελέσματα.
Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την έγκυρη και έγκαιρη ιατρική γνωμάτευση και φυσικά δεν αποτελούν προτροπή για οποιαδήποτε ενέργεια δίχως την συμβουλή ειδικού ιατρού ή ψυχολόγου.

 


H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html