Νοσηλεία για ψυχιατρικά προβλήματα

Ψυχιατρικό

Αντιμετώπιση Οξέων Περιστατικών

Η διαδικασία της αντιμετώπισης ενός ψυχιατρικού περιστατικού σε κρίση είναι ίσως από τα πιο διφορούμενα θέματα στα σύγχρονα επαγγέλματα που ασχολούνται με την ψυχική υγεία.

Σταθεροποίηση Χρόνιων Παθήσεων

Συχνά οι οικογένειες ενός χρόνιου ψυχιατρικού ασθενούς, ο οποίος βρίσκεται σε μια κλινική για ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του, βιώνουν για το μέλος αυτό μία απώλεια, μιας και οι δραστηριότητες, οι συναντήσεις και οι οικογενειακές στιγμές που ζουν με τον ασθενή είναι ιδιαίτερα περιορισμένες ή μερικές φορές και ανύπαρκτες. 
Απεθισμός

Αποτοξίνωση – απεξάρτηση φαρμακευτικών ουσιών

Ο εθισμός στις βενζοδιαζεπίνες (όπως π.χ. είναι το vulbegal, stedon, tavor, hypnostedon κ.λ.π.) και στα βαρβιτουρικά είναι ένας από τους

Αποτοξίνωση – απεξάρτηση από το Αλκοόλ

Το Αλκοόλ αποτελεί την πιο διαδεδομένη και νόμιμη εθιστική ουσία, με τους περισσότερους θανάτους καταγεγραμμένους παγκοσμίως (συμπεριλαμβάνονται πέρα των παθολογικών αιτίων και θάνατοι από αυτοκινητιστικά ατυχήματα, εργατικά κ.λ.π.).

Αποτοξίνωση – απεξάρτηση ουσιών

Η απεξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες είναι συνήθως μια μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια και για τον ίδιο τον ασθενή αλλά και για το οικογενειακό του περιβάλλον

Αποτοξίνωση – απεξάρτηση από το τζόγο

Η συνεχής ενασχόληση με διάφορα τυχερά παιχνίδια, όπως η ρουλέτα, το πόκερ, οι ιπποδρομίες, το ΚΙΝΟ κ.λ.π. μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παθολογικός τζόγος.

Συνοσηρότητα

Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων εθισμένων σε ουσίες ή και σε εθιστικές συμπεριφορές, ασθενεί και από ψυχιατρική νόσο. Η ψυχική νόσος μπορεί είτε να οφείλεται στη χρήση είτε η χρήση να είναι στα πλαίσια της αυτοθεραπείας.

 

Ψυχογηριατρικό

Επίσης η κλινική μας διαθέτει και εξωτερικά ιατρεία για
 

Θεραπεία Άνοιας και Alzheimer

 
Υπάρχει ένας αριθμός ευνοϊκών μέσων ο όποιος μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση του ασθενή και των συγγενών του. Οι βελτιώσεις μπορούν να επιτευχθούν μέσω της φυσικής, συναισθηματικής και επίσης διανοητικής ενεργοποίησης, παραδείγματος χάριν με τη βοήθεια των φυσιοθεραπειών ή των εργοθεραπειών.

Alzheimer

Η ασθένεια του Alzheimer περιγράφηκε αρχικά το 1907 από τον παθολόγο Alois Alzheimer. Το συνηθέστερα γνωστό σύμπτωμα της ασθένειας του Alzheimer είναι σύγχυση.

Άνοια

Η άνοια είναι διάχυτη νόσος του εγκεφάλου και εκδηλώνεται με σταδιακή έκπτωση των ανώτερων γνωστικών λειτουργιών ( μνήμη, λόγος, κριτική ικανότητα, εκτελεστικές λειτουργίες ) συνοδευόμενη από σταδιακή και σημαντική έκπτωση της λειτουργικότητας και εμφανείς μεταβολές στην προσωπικότητα.

 

H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html