Διαταραχές Ύπνου - Θεραπεία στην Κλινική Λυράκου

Διαταραχές ύπνου
Οι διαταραχές της διεργασίας του ύπνου, που είναι απαραίτητο συστατικό για την ευρυθμία της οργανικής και της ψυχικής λειτουργίας του ανθρώπου, ταλαιπωρούνε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Η έκπτωση της λειτουργίας του ύπνου (αϋπνία) είναι συνήθως συνοδό σύμπτωμα των αγχωδών διαταραχών, της κατάθλιψης και άλλων ψυχολογικών παθήσεων. Όταν υπάρχει έλλειψη ύπνου οι άνθρωποι έχουν μια εικόνα κούρασης, ταλαιπωρίας, ανησυχίας, ανυπομονησίας ή ευερεθιστικότητας.

Δεν μπορούν εύκολα να διασκεδάσουν και η αποδοτικότητά τους είναι σε πολλά επίπεδα μειωμένη, όπως στις εργασιακές, κοινωνικές και διαπροσωπικές υποχρεώσεις τους.

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διερευνηθεί για τις διαταραχές του ύπνου, είναι οι ώρες που πραγματοποιείται και εάν υπάρχει ανησυχία κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωσή του. Έχει παρατηρηθεί ότι η μη ολοκλήρωση του κύκλου του ύπνου συνοδεύεται από αγχώδεις σκέψεις και όνειρα.

Με μια σωστή θεραπευτική παρέμβαση μπορούν αυτά τα συμπτώματα να καταπολεμηθούν και να εξασφαλιστεί ένας υγιείς ύπνος και τρόπος ζωής. 

Ψυχιατρική -Φαρμακευτική Υποστήριξη:


H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html