Θεραπευτικές Συνεδρίες στην Κλινική Λυράκου

Ψυχ/ραπείες, Θεραπευτικές Συνεδρίες

Η πολυετή κλινική εμπειρία μας σε προβλήματα ψυχικής φύσεως και η προσεκτική αξιολόγηση και πρόσληψη προσωπικού μας ώθησε να δημιουργήσουμε τμήμα εξωτερικών ιατρείων για ανθρώπους που δεν χρήζουν νοσηλείας. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται θεραπευτικές συνεδρίες από το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας (ψυχίατρους και ψυχολόγους) με σκοπό τη σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας όπως:

Άνοια - Διαταραχή Μνήμης- Alzheimer 
Κατάθλιψη
Μανιοκατάθλιψη
Αγχώδεις Διαταραχές (Κρίσεις πανικού, μετατραυματικό άγχος κ.λ.π.)
Μανία
Διαταραχές ύπνου
Διαταραχές σίτισης (νευρική ανορεξία ή/και βουλημία)
Σεξουαλικές διαταραχές (στυτική δυσλειτουργία, οργασμού κ.λ.π.)
Ψύχωση – Σχιζοφρένεια
Ιδεοψυχαναγκαστικές Διαταραχές
Αυτισμός
Διαταραχές Προσωπικότητας
Εθισμός στον τζόγο
Εθισμός στο Internet
Πένθος
Μετατραυματικό Στρες
Η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί σημαντικό παράγοντα βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης με κύριο γνώμονα την μείωση των δυσλειτουργιών και των προβλημάτων της καθημερινής τους ζωής. Με την παρατήρηση αυτών των προβλημάτων, την αναγνώριση των συμπτωμάτων και την φαρμακευτική και ψυχολογική υποστήριξη μπορούμε να προλάβουμε την επανάληψη τέτοιων δυσλειτουργικών καταστάσεων. Σ’αυτό το πλαίσιο τακτικές επισκέψεις με το επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, υπό την μορφή ψυχοθεραπειών/θεραπευτικών συνεδριών από τη μία μεριά και η αλματώδης εξέλιξη στη φαρμακολογία (τα σύγχρονα φάρμακα έχουν πλέον ελάχιστες παρενέργειες και δεν δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του ανθρώπου) από την άλλη, μπορεί να οδηγήσει σε ολική ή μερική ίαση.


Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2106131802, 2108044330
6970834965
ή email: [email protected]
καθημερινές από 08:00 έως 21:00 και
Σαββατοκύριακα ή αργίες από 10:00 έως 18:00


H διοίκηση της εταιρείας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επί σειρά δεκαετιών και δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεπή, υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική παροχή υπηρεσιών. Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η Κλινική μας ουδεμία σχέση ή συνεργασία έχει με συνεφείς δομές ή άλλα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχικής υγείας, ακόμη κι αν αυτά τυγχάνει να φέρουν παρεμφερή ή παρόμοι επωνυμία με την "ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΡΑΚΟΥ Α.Ε."
/UserFiles/timokatalogos-Kliniki-Lyrakou_22-11-2021.pdf
/theseis-ergasias-gr.html
/contact-gr.html
http://www.klinikilyrakou.gr/psychometric-tests-gr/psychometrika-ergaleia.html